Harko Sterk

Harko Sterk, Sterkr 

Optimale huisvesting realiseren en de vastgoedportefeuille overzichtelijk en hanteerbaar maken dat is wat ik, Harko Sterk, al ruim 20 jaar met heel veel plezier doe voor mijn klanten. Sterkr Projectmanagement is een flexibel en onafhankelijk adviesbureau dat overheidsinstanties op professionele wijze ondersteunt bij al haar vraagstukken op het gebied van huisvesting.

Werkwijze Sterkr 

Het compleet uit handen nemen en realiseren van complexe projecten en programma’s, dat is mijn passie en daar word ik enthousiast van. Ik weet mensen te prikkelen en op de juiste momenten in beweging te krijgen. Mijn ervaring met organiseren, communicatie en projectmatig werken combineer ik met inzet, doelgerichtheid en humor. Als ervaren projectmanager acteer ik op alle niveaus. Ik beheers gelijktijdig meerdere projecten volgens de principes van projectmatig werken (GROTIK) of PRINCE2 en werk graag samen in een team . Mijn opdrachtgevers krijgen door mijn transparante manier van werken overzicht in de te nemen stappen en hebben de handen vrij om objectief te blijven sturen in projectresultaten.

Een open en aangename werksfeer kenmerken mijn werkwijze. Iedereen krijgt de ruimte om binnen zijn eigen verantwoordelijkheid zijn werkzaamheden uit te voeren.

*foto door Magnetic fotografie