Referenties

Harko is een flexibele, resultaatgerichte en kundige duizendpoot. Ik heb lang gebruik kunnen maken van zijn expertise waarbij hij eerst de rol van assetmanager heeft vervuld en later mij heeft geholpen bij het verder ontwikkelen van die functie en mijn sectie. Altijd goedlachs, maar ook positief kritisch en ik kijk met plezier terug op de periode dat wij hebben mogen samenwerken.

Pieter Bakker
Sectiehoofd Assetmanagement Kantoren Rijksvastgoedbedrijf

 

Ik heb bijna 2 jaar mogen samenwerken met Harko in een periode van een moeilijke transitie in het Haarlemse Vastgoed. Veel politieke druk en een organisatie die niet op orde was en waarin aanvullende kennis van buiten gehaald werd. Harko is prettig in samenwerking, een vakman en ziet kansen en oplossingen. Durft ook (zelf)kritisch te zijn en kan goed gemotiveerd zijn mening naar voren brengen. Accepteert keuzes en kan binnen randvoorwaarden goed werken en kwaliteit leveren. Is integer, eerlijk en open.

Jelle van Wier
Afdelinghoofd Vastgoed gemeente Haarlem

 

Harko was gedurende de ontwikkeling van de brede school Kortvoort als (extern) bouwprojectmanager betrokken. Vanuit Stadsdeel Zuidoost fungeerde ik als opdrachtgever en intern projectleider. De samenwerking met Harko is erg professioneel en plezierig verlopen. Harko weet te prikkelen op de juiste momenten om mensen in beweging te krijgen. Hij is recht door zee maar wel met de nodige humor en zelfreflectie. Harko´s goede vervulling van zijn rol heeft er zeker aan bijgedragen dat de ontwikkeling zo soepel is verlopen. Kortom: voor herhaling vatbaar!

Nicole Jansen
Senior beleidsmedewerker, Amsterdam Zuidoost